Inspiratiedag “Boost je bedrijf”

 

Leer in 1 dag wat je nodig hebt voor een superboost van jouw onderneming

“Een interactieve inspirerende dag die
jouw investering meer dan waard is”

In 1 dag helder inzicht over:

 • De relatie tussen je bedrijf en jouw persoonlijkheid
 • Wie jouw ideale klant is en hoe jij deze kunt bereiken
 • Hoe jij je producten/diensten effectief kunt samenstellen
 • Hoe jij (zelf) een professionele website kunt realiseren
 • Het belang van een goede financiële bedrijfsadministratie
 • En nog veel meer …

Waarom kiezen voor ons?

 • Leren van ervaringsdeskundigen
 • Overzichtelijke en gestructureerde aanpak
 • Volledig verzorgde inspirerende dag incl. lunch
 • En nog veel meer …

Waarom deze inspiratiedag?

Heb ik een goed idee?

Je hebt een idee voor je bedrijf maar je twijfelt eraan of het wel goed genoeg is en je weet niet zo goed hoe je het kan transformeren tot een product of dienst.

Het uitwerken van je ideeën begint vaak met stil staan bij jezelf als persoon. Wie ben je, waar ben je goed in, wat zijn jouw waardes en wat wil je bereiken?

Tijdens de inspiratiedag laten wij je zien waarom het belangrijk is om inzicht te hebben in je eigen  persoonlijkheid en hoe dat in relatie staat tot het succes van je bedrijf.

Hoe pak ik het aan?

Wie zijn jouw klanten en hoe kun je deze bereiken? Begin je eerst met je productmarketing of met de uitwerking van je product en hoe pak je dat dan precies aan?

Uit ervaring weten wij dat je al snel door de bomen het bos niet meer ziet als je vol zit met ideeën. Het begint te duizelen en je weet niet meer hoe je het kunt aanpakken.

Tijdens de inspiratiedag laten wij zien hoe jij orde in de chaos kunt scheppen zodat je kunt focussen op datgene wat als eerste belangrijk is en de rest kunt parkeren voor een later moment.

Alles zelf doen?

Als ondernemer ben je vaak geneigd om veel zelf te doen. Daar is niets mis mee als je daar bewust voor kiest maar soms is het slimmer om daar juist vanaf te zien.

Met name t.a.v. van je website, je (online) marketing en je administratie is het belangrijk om als ondernemer een keuze te maken over zelfdoen of laten doen.

Tijdens de inspiratiedag helpen wij je om inzicht te krijgen in de impact van deze activiteiten zodat je bewust kunt afwegen waar jij je kostbare tijd wel of juist niet aan wilt besteden.

“Ontdek wie jouw klanten zijn, waar ze zitten en hoe jij ze kunt bereiken”

Wie wij zijn

Wij zijn Edwin Kooijman en Ditte Pelser en wonen als partners/ondernemers in Oudendijk (NH). Samen zijn wij de drijvende kracht achter de inspiratiedag “Boost je bedrijf”. Wij merken dat veel ondernemers worstelen met de vraag hoe zij meer klanten kunnen werven voor hun bedrijf.

Vanuit onze eigen ondernemingen hebben wij op dit vlak veel ervaring kunnen opdoen. Die kennis willen wij nu graag met andere ondernemers zoals jij delen. Met onze inspiratiedag krijg je veel waardevolle tips waarmee je direct aan de slag kunt gaan om jouw producten/diensten in de markt te zetten en je bedrijf naar een volgend level te boosten. Je hoeft het wiel dus niet zelf uit te vinden maar kunt direct gebruik maken van onze kennis.

foto van Edwin

Edwin Kooijman
T: +31 6 4178 4731

Edwin heeft met zijn achtergrond als IT-er veel kennis over het bouwen van applicaties, websites en e-mailmarketing. Zijn kennis komt goed van pas bij het daadwerkelijk implementeren van alle mooie plannen. Hij weet niet alleen hoe een goede website in elkaar zit maar kan je ook vertellen hoe je deze als (startende) ondernemer met beperkte middelen (zelf) kunt realiseren.

Ditte Pelser
T: +31 6 2377 1317

Ditte heeft vanuit haar ervaring als holistisch coach veel aandacht voor de persoon achter de onderneming. Zij weet als geen ander dat je eigen persoonlijkheid en het succes van je onderneming onlosmakelijk aan alkaar zijn verbonden. Daarnaast heeft zij als voormalig financieel directeur van een internationale handelsondernemeing een gedegen financiële achtergrond en veel kennis over de financiële administratie van je bedrijf.

Foto van Ditte

“Ontdek hoe jij jouw product of dienst direct gericht in de markt kunt zetten”

Een inspirerende dag boordevol informatie

 

Dit is wat je kunt verwachten op de inspiratiedag “Boost je bedrijf”

Inzicht in …

 … de relatie tussen jouw persoonlijkheid en jouw bedrijf.

 … wie jouw klanten zijn en hoe je ze kunt bereiken

 … hoe jij jouw producten of diensten effectiever kunt samenstellen

 … hoe jij (zelf) je website kunt realiseren die kan meegroeien met de groei van je onderneming

… hoe jij je (online) marketing maximaal kunt optimaliseren

 … hoe jij op een overzichtelijke manier je financiële bedrijfsadministratie kunt voeren

… wanneer het slimmer is om dingen zelf aan te pakken of juist beter kunt uitbesteden

… de nieuwe regels rondom de privacywetgeving

 … nog veel meer informatie en tips

 en verder …

 … een geheel verzorgde inspirerende en interactieve dag van 10.00 tot 17.00 uur op een inspirerende en goed bereikbare locatie inclusief koffie, thee en lunch

“Een inspirerende dag vol met handige tips en waardevolle inzichten”

Dit zeggen deelnemers over de inspiratiedag

Denise Boomer

Edwin en Ditte hebben mij met hun inspiratiedag geweldig door mijn plan heen geloodst. Onderbroken door een fijne meditatie en een heerlijke lunch heb ik door deze dag precies op een rijtje kunnen zetten wat ik kan doen met mijn gave. Daarbij had ik ook nog eens een superleuke dag. Soms is het gewoon heel fijn om planmatig bezig te zijn. Ik ben jullie super dankbaar voor deze fijne en leerzame dag.

Helma van der Kuilen

Ik had een goed idee voor mijn bedrijf maar wist totaal niet hoe ik het zou kunnen aanpakken om mijn idee in de markt te zetten. Eigenlijk deed ik gewoon maar wat. Edwin en Ditte hebben mij in 1 dag uitstekend geholpen om de juiste structuur te vinden. Nu weet ik wat ik eerst moet doen en wat kan wachten tot een later moment. Wat een heerlijk gevoel dat ik nu gewoon weet waar ik mee bezig ben.

Aanmelden inspiratiedag “Boost je bedrijf”

 

Profiteer van de speciale introductieprijs*

Aarzel niet en gun jezelf ook een zo’n super gave, verhelderende en inspirerende dag vol met informatie waarmee jij je bedrijf een boost kunt geven naar een volgend level.

 

Geef via onderstaand formulier je contactgegevens aan ons door om je aan te melden.
  (Je aanmelding is definitief zodra je betaling voor deelname door ons is ontvangen).

 

 • Wat:
  Een interactieve dag vol met informatie van 10.00 tot 17.00 uur incl. koffie, thee en lunch
 • Waar: 
  Een inspirerende omgeving op een goed bereikbare locatie
 • Wanneer:
  <datum>

Ja, ik kom naar de inspiratiedag!

7 + 4 =