Computer en software service

Goed gereedschap is altijd scherp en betrouwbaar

Je laptop of pc is een belangrijk instrument voor je business omdat je hem eigenlijk altijd wel ergens

voor nodig hebt. Niets is daarom zo vervelend als een storing die er voor zorgt dat je computer niet goed functioneert. Of misschien wil je je computer uitbreiden met nieuwe hardware of software en durf je dit zelf niet uit te voeren of wil je je kostbare tijd liever aan je eigen business besteden.

 

Ik help je met het oplossen van al je hardware- en softwareproblemen en het up-to-date houden van je computer zodat je er zonder ergernissen mee kunt blijven werken.

 

Let op! Als het uiteindelijk toch niet mocht lukken om het probleem op te lossen dan geldt: No Cure No Pay.
Je hoeft in dat geval dus verder niets te betalen.

 

Ook is het belangrijk dat jouw website naadloos aansluit bij datgene waar jij met je bedrijf voor wilt staan en bij de beleving van bezoekers. Zij zijn vaak ongeduldig in hun zoektocht naar informatie en het is daarom belangrijk dat jouw website goed toegankelijk zodat informatie snel kan worden gevonden.

 

En hoe zit het met het budget voor je website? Wil je klein beginnen of juist direct groots uitpakken en op welke manier wil jij bezoekers naar je website trekken? Wil je het onderhoud van je website of het beheren van de content zoveel mogelijk zelf uitvoeren of wil je dit liever uitbesteden en je kostbare tijd vooral besteden aan je business?

 

Het is erg belangrijk dat deze en nog vele anderen vragen worden beantwoord voordat je daadwerkelijk gaat bouwen. Hoe beter dit inzicht aan het begin, hoe groter de kans op een succesvolle website.

 

Ik kan je helpen om op een gestructureerde manier inzicht te krijgen in jouw specifieke programma van eisen en je adviseren over de aanpak die het beste bij jouw situatie past.

Gratis adviesgesprek

Wil jij meer informatie over de mogelijkheden
waarop ik jou van dienst kan zijn?

Neem dan contact met mij op voor een gratis en vrijblijvend adviesgesprek.