Advies op maat

Elke website is anders en verdient zijn eigen aandacht

Bij het ontwerpen en bouwen van je website is het belangrijk om eerst stil te staan bij de functie die jouw website gaat krijgen binnen jouw bedrijf. Is je website bedoelt als online visitekaartje of ga je op grote schaal producten online verkopen? Is je website vooral bedoelt om kennis te kunnen delen of wil je bezoekers converteren tot betalende klanten?. Wat het ook mag zijn, elk type website vraag om zijn eigen specifieke benadering.

 

Ook is het belangrijk dat jouw website naadloos aansluit bij de wensen en behoeften van je doelgroep. De bezoekers van je website zijn vaak ongeduldig in hun zoektocht naar de juiste informatie. Daarom is het belangrijk dat bezoekers deze informatie snel en gemakkelijk op jouw website kunnen vinden.

 

Hoe zit het met het budget voor je website? Wil je klein beginnen of juist direct groots uitpakken? Op welke manier wil jij bezoekers naar je website ‘lokken’? Wil je het onderhoud van je website of het beheren van de content zelf uitvoeren of wil je dit uitbesteden en je kostbare tijd besteden aan jouw bedrijf?

 

Het is belangrijk dat deze en nog vele anderen vragen worden beantwoord voordat je je website daadwerkelijk gaat bouwen. Hoe beter je inzichten aan het begin, hoe groter de kans op een succesvolle website.

 

Ik help je om op een gestructureerde manier inzicht te krijgen in jouw specifieke ‘programma van eisen’ voor jouw website.

Gratis adviesgesprek

Wil jij meer informatie over de mogelijkheden
waarop ik jou van dienst kan zijn?

Neem dan contact met mij op voor een gratis en vrijblijvend adviesgesprek.