Advies op maat

Elke website is anders en verdient persoonlijke aandacht

Bij het ontwerpen en bouwen van een website is het belangrijk om eerst stil te staan bij de vraag waarvoor jij je website wilt gebruiken. Is jouw site bedoelt als online visitekaartje voor je bedrijf of ga je ook producten online verkopen? Het kan ook zijn dat je je website vooral wilt gebruiken voor het online delen van kennis of informatie. Wat het ook mag zijn, elk type website vraag om zijn eigen specifieke benadering.

 

Ook is het belangrijk dat jouw website naadloos aansluit bij datgene waar jij met je bedrijf voor wilt staan en bij de beleving van bezoekers. Zij zijn vaak ongeduldig in hun zoektocht naar informatie en het is daarom belangrijk dat jouw website goed toegankelijk zodat informatie snel kan worden gevonden.

 

En hoe zit het met het budget voor je website? Wil je klein beginnen of juist direct groots uitpakken en op welke manier wil jij bezoekers naar je website trekken? Wil je het onderhoud van je website of het beheren van de content zoveel mogelijk zelf uitvoeren of wil je dit liever uitbesteden en je kostbare tijd vooral besteden aan je business?

 

Het is erg belangrijk dat deze en nog vele anderen vragen worden beantwoord voordat je daadwerkelijk gaat bouwen. Hoe beter dit inzicht aan het begin, hoe groter de kans op een succesvolle website.

 

Ik kan je helpen om op een gestructureerde manier inzicht te krijgen in jouw specifieke programma van eisen en je adviseren over de aanpak die het beste bij jouw situatie past.

Gratis adviesgesprek

Wil jij meer informatie over de mogelijkheden
waarop ik jou van dienst kan zijn?

Neem dan contact met mij op voor een gratis en vrijblijvend adviesgesprek.

Deel mij op social media