Computer service

Home / Computer service

Je laptop of pc is een belangrijk instrument voor je business omdat je hem eigenlijk altijd wel ergens voor nodig hebt. Niets is daarom zo vervelend als een storing die er voor zorgt dat je computer niet goed functioneert. Of misschien wil je je computer uitbreiden met nieuwe hardware of software en durf je dit zelf niet uit te voeren of wil je je kostbare tijd liever aan je eigen business besteden.

Ik help je met het oplossen van al je hardware- en softwareproblemen en het up-to-date houden van je computer zodat je er zonder ergernissen mee kunt blijven werken.

Let op! Als het uiteindelijk toch niet mocht lukken om het probleem op te lossen dan geldt: No Cure No Pay.
Je hoeft in dat geval dus verder niets te betalen.

Is je computer traag of al wat ouder, beschik je niet meer over een bruikbare versie van het besturingssysteem Microsoft Windows of wil je gewoon wel eens wat anders uitproberen? Geen enkel probleem. Overweeg dan eens om één van de gratis open source besturingssystemen van Linux op je computer te installeren, zoals bijvoorbeeld Linux Mint of Linux Ubuntu. Meestal is het zelfs mogelijk om deze systemen naast je bestaande besturingssysteem te installeren in een dualboot configuratie. De besturingssystemen van Linux zijn zeer gebruiksvriendelijk, stellen geen hoge systeemeisen, zijn super stabiel en doen niet onder voor Microsoft Windows of Apple OS X.

Als klap op de vuurpijl is er voor Linux heel veel uitstekende gratis software verkrijgbaar die je direct kunt installeren vanuit de app-store voor het besturingssysteem. Zo kun je bijvoorbeeld gebruik maken van het hoogwaardige gratis office-pakket Libre Office dat niet onder doet voor het office pakket Microsoft Office. Wist je trouwens dat er ook een gratis versie van Libre Office bestaat voor Microsoft Windows en Mac OS?

Zelf heb ik inmiddels veel ervaring opgedaan bij het bouwen van websites met open source besturingssystemen zoals Linux Ubuntu en Linux Mint en de vele gratis programma's die daarvoor beschikbaar zijn en het bevalt mij enorm goed. Ik kan de installatie van Linux voor je verzorgen waarbij ik je computer tevens direct goed in regel voor het nieuwe besturingssysteem en ik kan je daarbij bovendien begeleiden bij het in gebruik nemen zodat je snel op weg bent.

Wil jij meer informatie over jouw mogelijkheden?

Stel mij je vraag of maak een afspraak voor een gratis en vrijblijvend adviesgesprek