Advies op maat

Home / Advies op maat

Bij het ontwerpen en bouwen van een website is het belangrijk om eerst even stil te staan bij de vraag waarvoor jij je website wilt gaan gebruiken. Is jouw site bedoelt als online visitekaartje voor je bedrijf of ga je misschien ook producten online verkopen? Het kan ook zijn dat je je website vooral wilt gaan gebruiken voor het online delen van kennis of informatie. Wat het ook mag zijn, elk type website vraag om zijn eigen specifieke opzet.

Daarnaast is het goed om te bedenken dat jouw website niet alleen naadloos dient aan te sluiten bij datgene waar jij met je bedrijf voor wilt staan maar ook bij de beleving van bezoekers. Zij zijn vaak ongeduldig in hun zoektocht naar informatie en het is daarom belangrijk dat jouw website goed toegankelijk en vooral voldoende "scanbaar" is zodat informatie snel kan worden gevonden.

En hoe zit het met het budget voor je website? Wil je klein beginnen of juist direct groots uitpakken en op welke manier wil je bezoekers naar je website trekken? Wil je het onderhoud van je website of het beheren van de content zoveel mogelijk zelf uitvoeren om de kosten te drukken of wil je dit liever uitbesteden en je kostbare tijd vooral besteden aan je business?

Het is van groot belang dat deze en nog vele anderen vragen worden beantwoord tijdens de voorbereiding. Hoe beter dit inzicht aan het begin, hoe groter de kans op een succesvolle website.

Ik kan je helpen om op een gestructureerde manier inzicht te krijgen in jouw specifieke programma van eisen en je adviseren over de aanpak die het beste bij jouw situatie past.

Wil jij meer informatie over jouw mogelijkheden?

Stel mij je vraag of maak een afspraak voor een gratis en vrijblijvend adviesgesprek